Spelersbus voor HHC Hardenberg!

Met grote trots heeft HHC Hardenberg haar nieuwe spelersbus gepresenteerd. Met deze aanwinst zal het eerste elftal naar alle uitwedstrijden rijden.

Al vele jaren is Sickman Touringcarvervoer dé huisvervoerder van HHC Hardenberg. TCR Groep heeft Sickman Touringcarvervoer in het voorjaar van 2019 overgenomen en hiermee ook het vervoer van HHC Hardenberg. TCR heeft onlangs het contract met 5 jaar verlengd en besloten om een spelersbus in stijl in te zetten.

Onthulling

De presentatie begon met een busrit langs een aantal leden die als 'Lid van Verdienste' worden voorgedragen. Na een korte bijeenkomst bij het hoofdveld, werden in de ochtend diverse kledingsponsors gepresenteerd voor de spelersbus. Vervolgens maakte de nieuwe spelersbus een tour langs de hoofdsponsors, om vervolgens te eindigen op de Boshoek. 

Ontwerp

Het ontwerp van de wrap moest natuurlijk opvallend en herkenbaar zijn in heel Hardenberg. Dat is wat ons betreft zeker gelukt, met dank aan VA Design! In één oogopslag kun je zien dat dit de enige echte spelersbus is van HHC Hardenberg.  De laatste weken is Alfabet Reclame druk geweest met het bestickeren van de bus. Een hele klus, waar je wel even mee bezig bent en zeer nauwkeurig  moet gebeuren. 

Interieur

De spelersbus is voorzien van luxe stoelen en enkele tafeltjes. Er worden nog USB-aansluitingen en stopcontacten in de bus geplaatst.  Ook is er een magnetron en bain-marie aanwezig om de spelers te voorzien van warme maaltijden tijdens hun reis.  Kortom, alles voor een comfortabele busreis is aanwezig. 

Wij wensen HHC Hardenberg veel plezier en natuurlijk sportief succes toe met deze bus. 

Meer informatie of deze bus huren? Klik dan hier.

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s voor zowel onze
taxi- als onze touringcarafdeling. Interesse?

Ga direct naar vacatures
Lees meer