Veilig en
comfortabel
uit & thuis

Ons DNA

Onze mensen

Onze chauffeurs vinden het leuk om het u naar de zin te maken. Een tevreden klant, daar doen ze het voor. Wij zorgen ervoor dat onze chauffeurs het naar hun zin hebben. Dat doen we door te zorgen voor voldoende kennis en bijscholing waar dat nodig is.

Veilig op weg

De TCR Groep is TX Keur-gecertificeerd.
Het TX-Keur is het officiële landelijke kwaliteitskeurmerk voor het taxivervoer. Het keurmerk staat voor vakkundige chauffeurs en eerlijk en comfortabel taxivervoer. TCR Tours is ISO 9001 gecertificeerd en voldoet aan het ANVR veiligheidsdocument. We zijn aangesloten bij branche- en werkgeversorganisatie AltroVia.

Het zit 'm in de genen

TCR is van oorsprong een taxibedrijf. In de loop van de jaren zijn we steeds meer gaan aanbieden. Zo organiseren we sinds 1983 de leukste uitjes en tochten per touringcar voor individuen en groepen. We verhuren prachtige klassieke auto’s, vervoeren regelmatig mensen met een rolstoel, brengen leerlingen naar school of naar gymles en verhuren auto’s en busjes. De klant moet tevreden zijn, dat is het uitgangspunt. Hoe dat moet, zit bij ons in de genen.

Onze kernwaarden

Voor onze klanten is het allerbelangrijkste dat ze veilig en comfortabel uit & thuis worden gebracht. Daar zetten we ons dagelijks voor in. Service, betrokkenheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze service begint al voordat u wordt vervoerd. 

Ook is TCR een betrokken vervoerder. Veel van onze relaties zijn al jaren klant bij TCR. Er wordt een persoonlijke manier van communiceren gehanteerd en de klant staat bij ons altijd op nummer één. Kwaliteit wordt bij ons gewaarborgd door een jong wagenpark en ervaren en gedreven chauffeurs.

Lees meer