Veilig en
comfortabel
uit & thuis

Exclusief vervoer

Een vijf sterren rit beleeft u door te reizen met TCR Exclusief Vervoer. Met deze dienst van TCR rijdt onze chauffeur u rond in een luxe uitgeruste bus of auto, voorzien van de modernste vernuftigheden.


Kies voor comfort, gemak en luxe!

Reizen in een Mercedes S-klasse of een Volkswagen Multivan, zonder taxibord of reclame. Een persoonlijke chauffeur brengt u waar u wilt. Dankzij het navigatiesysteem reist u snel en zonder omwegen. En met de climatic airconditioning, autotelefoon en een 17-inch DVD-scherm geniet u van een perfecte reis.

Reizen met ster-allure

Onze Mercedes S-klasse is een luxe directieauto met ware ster-allures. Deze wagen glijdt over het asfalt. De ruime been- en hoofdruimte achterin geven, door de vorm en het materiaal, zo'n comfortabel gevoel dat het prima vertoeven is tijdens lange ritten.

Multifunctioneel reizen

Reist u met meerdere personen dan voelt u zich in de Volkswagen Multivan al snel op uw gemak. De stoelen in de passagiersruimte zijn draaibaar. U beschikt over een multifunctionele tafel. Als u alleen reist kunt u hier bijvoorbeeld in alle rust aan werken. U geniet van ruimte en comfort want de Volkswagen Multivan voldoet aan de hoogste eisen die u maar aan een auto kunt stellen.

Met TCR Exclusief Vervoer kunt u zich overal vertonen!

Bel (0572) 354444 voor persoonlijk advies of een offerte op maat.

Lees meer