Veilig en
comfortabel
uit & thuis

Exclusief vervoer

Een vijf sterren rit beleeft u door te reizen met TCR Exclusief Vervoer. Met deze dienst van TCR rijdt onze chauffeur u rond in een luxe uitgeruste bus of auto, voorzien van de modernste vernuftigheden.


Kies voor comfort, gemak en luxe!

Reizen in een luxe personenauto of bus, zonder taxibord of reclame. Een persoonlijke chauffeur brengt u waar u wilt. Dankzij het navigatiesysteem reist u snel en zonder omwegen. En met de climatic airconditioning, autotelefoon en een 17-inch DVD-scherm geniet u van een perfecte reis.

Reizen met ster-allure

Het wagenpark van TCR Exclusief bestaat uit representatieve modellen van gerenommeerde merken, voorzien van alle denkbare luxe, comfort en functionele zaken. Voor individueel vervoer en exclusieve groepen beschikken wij ook over luxueus uitgevoerde personenbussen voor gezelschappen van 4 tot tientallen personen.

Multifunctioneel reizen

Reist u met meerdere personen dan voelt u zich in onze luxe personenbussen al snel op uw gemak. De stoelen in de passagiersruimte zijn draaibaar. U beschikt over een multifunctionele tafel. Als u alleen reist kunt u hier bijvoorbeeld in alle rust aan werken. U geniet van ruimte en comfort want de onze VIP bussen voldoen aan de hoogste eisen die u maar aan een auto kunt stellen.

Met TCR Exclusief Vervoer kunt u zich overal vertonen!

Bel (0572) 354444 voor persoonlijk advies of een offerte op maat.

Artiestenvervoer

Wij van TCR Exclusief zijn ervan bewust dat het essentieel is dat de artiest altijd op tijd op zijn of haar bestemming arriveert. Daarnaast is het bij ons een must dat de chauffeur altijd in de buurt is, zodat de artiest nergens hoeft te wachten op zijn vervoer. Van tevoren wordt duidelijk gecommuniceerd met de artiest of zijn management hoe laat en waar de artiest opgehaald zal worden. Heeft u meerdere artiesten die vervoerd moeten worden? Dit is voor ons geen enkel probleem, aangezien wij over een groot en exclusief wagenpark beschikken. Informeer naar de mogelijkheden van deze dienst, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Lees meer